home - Colofon
Www.OneWallHandball.nl is een onafhankelijke website die zo volledig mogelijk verslag doet over de ontwikkeling van het One Wall Handball in Nederland en de ontwikkeling van internationale competitie.
Deze site fungeert daarnaast als contactmedium voor het KNKB-project "Een Boost voor One Wall".

Www.OneWallHandball.nl is een initiatief van Bauke F. Nicolai.
Voor de inhoud van deze site is dank verschuldigd aan de KNKB, KV De Helfrichs, MKF De Wide Stege, Albert Apuzzi, Mauro Bellero, Howard Eisenburg, Carlo Berrino, Pete Cohen, Oscar Recalde, Geert Vandervelden, Roland Steenhoudt, de redactie van LoSferisterio.it, Keith Tode en vele vele anderen.

Www.OneWallHandball.nl beschikt over een uitgebreid archief aan foto-materiaal, maar maakt ook geregeld collegiaal gebruik van materiaal van anderen. Daar waar dat het geval is, wordt de bron vermeld. Bezwaren daartegen kunnen worden gemeld op info at OneWallHandball punt nl.

De teksten en de (eigen) foto's van www.OneWallHandball.nl kunnen zonder voorafgaande toestemming maar uitsluitend mťt de bronvermelding "(© www.OneWallHandball.nl)" gratis worden gebruikt voor niet-commerciŽle doeleinden. Het 'spiegelen' (= klakkeloos kopiŽren van de site) is niet toegestaan. Neem bij twijfel contact op met info at OneWallHandball punt nl.

Adverteren op www.OneWallHandball.nl
Hoewel www.muurkaatsen.nl een niet commerciŽle, onafhankelijke website wil blijven, is er een beperkte mogelijkheid voor het paatsen van (commerciŽle) banners tegen een geringe vergoeding. Sponsoren van One Wall Handball evenementen hebben daarbij voorrang. Neem hiervoor contact op met info at OneWallHandball punt nl. Banners voor niet-commerciŽle One Wall evenementen worden als regel gratis geplaatst.

Alle rechten voorbehouden.